Avond4daagse van Terneuzen

Zelf een stukje lopen tijdens de avond4daagse, 2014

avond4daagse sponsorloop door Djaino

Omdat Djaino sinds vorig jaar zelf kleine stukjes kan lopen leek het ons als stichtingsbestuur een goed idee om samen met Djaino de avond4daagse van Terneuzen te gaan lopen van 2 t/m 5 juni. Djaino zoekt nu sponsors voor de meters die hij zelfstandig lopend gaat afleggen. De afstand waarop we Djaino gaan inschrijven is 2.5km per avond en we gaan 4 avonden lopen. Wij verwachten niet dat Djaino de gehele afstand kan lopen, daarom kunt u een vast bedrag sponsoren of per 100m met een vooraf aangegeven maximum.

Voorbeeld1:

Van de 10km loopt Djaino er 4km zelf, u heeft gesponsord voor € 0,25 p/100m, dan betaald u na afloop € 10,00

Voorbeeld 2:

Van de 10 km loopt Djaino er 4km zelf, u heeft gesponsord voor € 0,50 p/100m met een maximum van € 15,00

Voorbeeld 3:

U sponsort een vast bedrag b.v  € 5,00 ongeacht hoeveel Djaino loopt.

Wanneer u een vast bedrag sponsort dan mag u het direct aan een van de bestuursleden meegeven. Bij sponsoring per 100m vragen we u om uw e-mail adres zodat we na afloop van de 4daagse, zo rond 6 juni, u een mail kunnen toezenden met het juiste bedrag en het rekeningnummer waarop u het kunt storten. Contant afrekenen met een van de bestuursleden mag natuurlijk ook. Via Djaino zijn Facebookpagina en zijn eigen website houden we u natuurlijk op de hoogte van zijn belevenissen op deze avonden.

De afstand die Djaino zelf loopt zal gemeten worden met een app via de iphone.

 

Wanneer u deze actie van Djaino wilt sponsoren dan kunt u contact opnemen door een mailtje te sturen naar geertjeschutte@gmail.com

 

Via deze pagina en via de Facebook pagina van Djaino houden we u op de hoogte over deze actie. Tijdens de avond4daagse zullen we elke avond een up-date plaatsen met foto's.

 

1ste avond

De eerste avond hebben we achter de rug, mooi weer en veel lopers. We hebben Djaino , anders dan we van plan waren, ingeschreven voor de 5km I.p.v de 2.5km. De reden hiervan is dat Djaino ook de gehele afstand van 2.5km nog niet kan lopen en dan maakt het voor hem niet uit. Vanaf de start heeft Djaino ruim 300m zelfstandig, weliswaar aan de hand, gelopen, daarna in zijn wagentje gezet en aan het eind weer 300m zelf gelopen. We zijn hartstikke trots op onze man en gaan morgen een poging wagen van 2x 400m 🙂😀👍

2de avond

2de dag van de avond4daagse. Ondanks de regen hebben we toch maar mooi weer 5km gelopen, waarvan 400m door Djaino zelf. Daarna hem toch maar in een regencape gewikkeld en in zijn wagen gezet. Af en toe moest opa even de capuchon voor zijn ogen weghalen:-) maar verder vond hij het prima, tot de laatste 10 minuten, toen ging het licht uit. Hopelijk hebben we morgenavond beter weer, maar die bloemen zijn nu al dik verdiend. Djaino heeft al 1 km op de teller staan, dus Alice Kleine, maak je borst maar nat:-)

3de avond

Dag 3 van de avond4daagse is iets anders verlopen dan we gedacht hadden. 0 m voor Djaino, niet vanwege de regen, want dan hadden we gisteren ook wel thuis kunnen blijven, maar omdat de kleine man hartstikke moe was vandaag. Geen land mee te bezeilen, dan zit er maar 1ding op, vroeg naar bed:-) Morgen de laatste dag en dan gaat Djaino nog even vlammen.

4de dag

Ik heb vannacht lekker geslapen, wel weer vroeg wakker zei mama, maar dat komt omdat ik zo'n zin heb in vanavond. Kom je mij ook binnenhalen? Het laatste stukje gaat door de Oude Vaart en dat ga ik proberen helemaal te lopen. Zou zo leuk zijn jou daar ook te zien.

4de avond

 

De FINISH is gehaald.

Vanavond was het gelukkig heel erg mooi weer. We mochten ietsjes vroeger beginnen en we liepen ook een klein stukje korter. Of leek dat maar zo? Het was in ieder geval heel gezellig en in de laatste straat was het toch druk, iedereen kreeg bloemen en lekkers, ik ook. Oude opa en oma waren er ook en papa Chris heeft deze avond meegelopen want opa was er niet meer om mijn buggy te duwen wanneer ik moe was. Het eerste en het laatste stuk heb ik weer zelf gelopen. Iedereen was hartstikke trots op mij. Alle avonden te samen heb ik zelf wel minstens 1500m gelopen. Na afloop kreeg ik een medaille en een diploma. Mama had een lekker taartje gekocht en dat hebben we thuis lekker opgegeten en daarna ben ik heel snel naar mijn bed gegaan want het was al 9 uur geweest. voor iedereen een dikke kus die mij gesponsord heeft.

 

Voorlopige eindstand

Mijn sponsorloop heeft op dit moment bijna €400,00 opgebracht. Dat is toch mooi weer bijna 1dag therapie betaald:-)

Nieuwe reacties

05.11 | 13:38

We hebben je lieve mama ontmoet tijdens een kort busreisje. Vol verwondering hebben we zitten luisteren naar haar verhalen over jou.
Wat een liefde zo bijzonder

25.04 | 19:41

Lieve Djaino,

Ik heb je pakketje ontvangen! Super bedankt voor de mooie beker gevuld met heel veel liefde! Je bent een topper! Groetjes Stephanie

01.02 | 19:42

Wat een geweldig avontuur is het geworden! En compliment Geertje! Het is fijn om het reisverslag te lezen en je beleeft het echt mee! gr Marga

01.02 | 17:12

Bijzonder om jullie belevenissen te kunnen lezen, hartverwarmend en een prachtige ervaring, geniet ervan met elkaar