Fietstocht van 5 t/m 11mei door Nederland.

Eindstand, voorlopig dan toch:)

De teller staat op dit moment op ruim

€ 5400,00

Wij zijn blij, heel erg blij zelfs.

Persoonlijk verslag van Peter.

Terneuzen.
Een week lang fietsen, een week lang genieten, momenten van afzien, momenten van intens geluk en vooral een week die voor mij in het teken stond van Djaino. Ik ben blij dat ik 12 februari de ingeving had, het plan heb uitgewerkt en aan de slag ben gegaan. Ik ben blij met jullie support: financieel, praktische en in de aanmoedigingen voor en tijdens de tocht via smsjes, tweets, facebook berichtjes noem maar op. Het heeft me erg geholpen en gemotiveerd.

Het definitieve bedrag is nog niet bekend, omdat sommigen van jullie eerst wilden zien en dan geloven en dan betalen ;-)

Mocht je nog niet betaald hebben en wil je dat nog wel graag doen of denk je na het lezen van de berichten op deze pagina afgelopen week 'ik ga nog wat overmaken', dan wil ik je vragen dit zo spoedig mogelijk te doen, zodat wij volgende week de eindbalans kunnen opmaken. De bankgegevens vind je hier:http://www.djaino.com/157319575

Het uiteindelijke bedrag zullen we hier dan bekent gaan maken dus houd dat in de gaten. 

Voor nu, nogmaals heel veel dank, vooral van Jessica en Djaino!

gr Peter
 
Voorlopige tussenstand € 4818,20
Stichting Djaino bedankt Peter Schutte voor zijn meer dan 1000km fietsen om het PittHopkins Syndroom onder de aandacht te brengen. En natuurlijk voor het bijeen fietsen van een aanzienlijke bijdrage voor Djaino's dolfijntherapie.

RondjevoorDjaino

Zaterdag 11 Mei, laatste dag van RondjevoorDjaino

's Hertogenbosch-Terneuzen, een ritje van niks voor 7 bikkels wanneer het zonnetje schijnt en de wind uit het oosten blaast. Helaas niks van dat alles. 5bft tegen, regen, regen en nog eens regen. 25km extra gefietst vanwege onduidelijke wegomleggingen, brug van Lillo open en daardoor op 5min het pontje van Doel missen, maar dan toch eindelijk na 9 uur fietsen op de markt van Terneuzen aankomen.

De zaterdagploeg, van links naar rechts, Robertino Ooms, Chris de Vries, Cor Koole, Jan Koster, Peter Schutte, Martijn de Fouw en Wilmar de Fouw.

RondjevoorDjaino

Vrijdag 10 Mei, dag 6 van RondjevoorDjaino

Maastricht-'s Hertogenbosch, een mooie rit, maar wel koud. Echt Nederland, begin van de week verbranden en nu 2 thermohemden, shirt, lange afneembare mouwen en een wielershirt aan hebben en nog steeds niet zweten. Wel heel vroeg in Den Bosch, windje mee, brommetje mee, 2 schone jonkvrouwen op racefiets mee, deze dag dus alles mee. Nee niet alles, anders zou het saai worden:)

RondjevoorDjaino

Donderdag 9 mei, dag 5 van RondjevoorDjaino

De koninginnenrit staat op het programma, Arnhem-Maastricht, maar voordat de vermoeidheid toe kon slaan een steuntje in de rug van 9 wielrenners uit Roermond. Zodoende ruim op tijd in die mooie stad aan de Maas.

RondjevoorDjaino

Woensdag 8 Mei, dag 4 van RondjevoorDjaino

Vandaag staat er een korte rit op de rol. Van Zwolle-Arnhem, peuleschil, moet je alleen niet je bankpas vergeten op je logeeradres. 

Zo mooi is RondjevoorDjaino

RondjevoorDjaino

Dinsdag 7 Mei, dag 3 van RondjevoorDjaino

Leeuwarden-Zwolle, maar niet rechtstreeks. De rit gaat via Groningen-Assen-Meppel naar het eindpunt. Mooi, heel mooi weer (2-ledig op te vatten).

 

Toe aan een cup of soup momentje:-( Kop van NoordHolland en meteen de afsluitdijk er achteraan.

RondjevoorDjaino

Maandag 6 Mei, dag 2 van RondjevoorDjaino

Haarlem-Leeuwarden, een dag van afzien en bijna opgeven. Maar bijna is niet helemaal en is dag 2 van de 4-daagse van Nijmegen ook niet het zwaarst? Maar fietsen door de kop van NoordHolland is saai en de Afsluitdijk nog saaier.

 

http://m.omroepzeeland.nl/node/428315 via deze link kun je het radiointerview beluisteren wat Peter Schutte heeft gegeven aan omroep Zeeland. Hierin vertelt hij waarvoor hij fietst en wat het Pitt Hopkins Syndroom inhoudt.

RondjevoorDjaino

Zondag 5 Mei, dag 1 van RondjevoorDjaino

om 10.00u start vanaf de markt in Middelburg. Na ruim 150 km fietsen 's middags in Haarlem op de markt aangekomen.

 

De actie, Ronde voor Djaino, haalt de kranten. Al 2x in het huis aan huis weekblad ZVA en ook nog een keer in het regionale dagblad PZC en de ronde wordt gevolgd door Omroep Zeeland. Wij zijn blij met alle media aandacht. Nu de landelijke pers nog:)

RondjevoorDjaino, de band VanDryver

Vrijdag 12 april 2013

De band VanDryver heeft een concert gegeven In de huiskamer van Peter en Marianne Schutte -de Fouw. 

RondjevoorDjaino, huiskamerconcert van de band VanDryver

https://www.facebook.com/events/143400745837170/?ref=22

De band Van Dryver geeft 12 april in Houten een huiskamerconcert. De voledige opbrengst schenken ze aan stichting Djaino. 

Voor meer informatie, kijk op de FBpagina Ronde voor Djaino, Kaarten kosten minimaal €10,- per stuk.

RondjevoorDjaino

Het doel van deze fietstocht is het Pitt Hopkins Syndroom onder de aandacht te brengen en middels sponsoring geld in te zamelen om de dolfijntherapie voor Djaino te bekostigen. De tocht is onderverdeeld in 7 etappes, te samen bijna 1000kilometer. U kunt Peter Schutte, de wielerfanaat die deze tocht gaat rijden, sponsoren. Hoe u dat kunt doen kunt u lezen op de speciaal aangemaakte FaceBook pagina genaamd: Ronde voor Djaino. Deze pagina is via Google te bereiken zonder dat u aangemeld moet zijn bij FaceBook. Specifieke informatie is ook telefonisch te verkrijgen, of via de mail. Gebruik hiervoor de mogelijkheden die onder het kopje contact staan.

Nieuwe reacties

05.11 | 13:38

We hebben je lieve mama ontmoet tijdens een kort busreisje. Vol verwondering hebben we zitten luisteren naar haar verhalen over jou.
Wat een liefde zo bijzonder

25.04 | 19:41

Lieve Djaino,

Ik heb je pakketje ontvangen! Super bedankt voor de mooie beker gevuld met heel veel liefde! Je bent een topper! Groetjes Stephanie

01.02 | 19:42

Wat een geweldig avontuur is het geworden! En compliment Geertje! Het is fijn om het reisverslag te lezen en je beleeft het echt mee! gr Marga

01.02 | 17:12

Bijzonder om jullie belevenissen te kunnen lezen, hartverwarmend en een prachtige ervaring, geniet ervan met elkaar