steun Jessica & help Djaino

actie nieuws

De eerste Koningsnacht/dag van de vrijmarkt zit erop. Het was veel, veel spullen, veel mensen, veel gezelligheid, veel uren (heel veel uren zelfs, in totaal 18 uur:), maar ook heel veel centjes. In totaal hebben we €441,60 verdiend voor de Stichting. Iedereen die langs ons kraam is geweest, bedankt. Alle gulle gevers van spulletjes en/of kleding, SuperBedankt. Oude oma Schutte, SuperSuperBedankt. Met haar 78 jaren op de teller heeft ze ons 18 uur bijgestaan.

Kom allemaal naar het kraam van Stichting Djaino tijdens koningsnacht/dag.
Verkoop van allerhande spulletjes, maar ook een loterij met mooie prijzen, spelletjes voor de kinderen. Sminck artiest IN@RT is aanwezig voor de kinderen om een mooie "tattoo"te zetten of een masker te smincken.  Informatie over de stichting, over het Pitt Hopkins Syndroom en over de Dolfijntherapie is hier natuurlijk ook te verkrijgen.

MAAR BOVENAL, BEZOEK ONZE KRAAM OMDAT HET ER ZO GEZELLIG IS.

De fietstocht van Peter Schutte, Rondje voor Djaino, heeft ruim € 5400,00 opgeleverd en het bedrag groeit nog steeds. Ja beste mensen, u leest het goed 
 € 5400,00 
Alle gulle gevers hartelijk bedankt.

Ronde voor Djaino gaat bijna van start. Het huis aan huis weekblad ZVA heeft 2x een stukje geplaatst in de krant, er komt een stukje in het regionale dagblad de PZC en Omroep Zeeland gaat er aandacht aan besteden. Wij zijn blij met al deze aandacht. De vereniging Pitt Hopkins heeft foldermateriaal laten maken en deze gaan mee op de Ronde en zal zodoende door heel Nederland verspreid gaan worden.

Tijdens Koninginnenacht heeft Stichting Djaino 18 uur op de vrijmarkt gestaan en daarmee € 383,65 opgehaald. Wij zijn alle goede gevers van spulletjes enorm dankbaar. Op naar de volgende actie.

12 April
Het huiskamerconcert van de band VanDryver heeft €235,- opgebracht. De gasten die er waren hebben een topavond gehad met goeie muziek, en door de gastvrijheid van Peter Schutte en Marianne de Fouw die hun huiskamer letterlijk ter beschikking hebben gesteld.

20 Februari 2013.
Peter Schutte, de oudoom van Djaino gaat van 5 t/m 11 mei een rondje Nederland doen op de fiets. Bijna 1000 km afleggen in 7 dagen tijd, alle provincie hoofdsteden doet hij aan. Hij is natuurlijk op zoek naar sponsors en sportievelingen die een stukje met hem mee willen fietsen. De teller staat na 1 week actie voeren al op €1000,- dat gaat de goede kant op, maar voor de dolfijntherapie van Djaino is minimaal € 12.500,- nodig.  We hebben dus nog wel wat ludieke acties nodig. Meer info over deze fietstocht is te vinden op FaceBook onder de kop Ronde voor Djaino, en op onze eigen website natuurlijk. We zullen u op de hoogte houden van alle vorderingen.  

12 december 2012
Kerstmarkt op het "schooltje" van Djaino. Wij hebben eigen gemaakte kerstboomzakjes gemaakt en verkocht. Opbrengst €100,00 mooi voor de pot van Djaino. Alle kleine beetjes helpen. Oma spaart alle lege statiegeld flessen op en dat gaat ook in de pot. Jammer dat de overheid het statiegeld eraf gaat doen.😥

 8 december 2012
Hieperdepiep voor Djaino, vandaag 5 jaar. Op schooltje gevierd en thuis. 

Oktober 2012
Tegenslagen ontbreken niet, we zullen niet in details treden maar het zit even niet mee. Straks eerst even op vakantie, voor het eerst zonder Djaino, en lekker uitgerust terug komen. 

September 2012
Mama heeft zich aangesloten bij de atletiekvereniging, 3x in de week trainen in de groep, en haar eigen rondjes lopen, moet lukken. Voor iedereen die denkt, dt wordt hem niet, mama heeft een aardig sport verleden, maar niettemin zal ze het voor haar kiezen krijgen. Maar doordat zoveel mensen haar steunen motiveert het enorm.

Augustus 2012
De beslissing is gevallen, het wordt de marathon van Zeeuws Vlaanderen, i.p.v die van Rotterdam. Waarom, omdat de start in de woonplaats van Djaino is en de finish 42 km verderop. Een thuiswedstrijd dus. De trainingen kunnen van start gaan.

21 juli 2012
Wat een klein berichtje op Facebook al niet te weeg kan brengen. Zaterdagavond een post geplaatst met de vraag of er mensen bereid zijn om de moeders van Djaino te sponsoren. Zij wil een marathon gaan lopen om zo dolfijntherapie te kunnen bekostigen. Zondagavond al meer dan 50 positieve reacties ontvangen. 

7 juli 2012
De overgroot opa van Djaino schenkt zijn cadeau geld, welke hij gekregen heeft op zijn 80ste verjaardag, aan Djaino. Hiermee is het startkapitaal gelegd voor de dolfijntherapie, welke zeer geschikt zou zijn voor Djaino om te volgen. Deze therapie kost echter heel veel geld, er moet dus nog wel even door gespaard worden.

Nieuwe reacties

05.11 | 13:38

We hebben je lieve mama ontmoet tijdens een kort busreisje. Vol verwondering hebben we zitten luisteren naar haar verhalen over jou.
Wat een liefde zo bijzonder

25.04 | 19:41

Lieve Djaino,

Ik heb je pakketje ontvangen! Super bedankt voor de mooie beker gevuld met heel veel liefde! Je bent een topper! Groetjes Stephanie

01.02 | 19:42

Wat een geweldig avontuur is het geworden! En compliment Geertje! Het is fijn om het reisverslag te lezen en je beleeft het echt mee! gr Marga

01.02 | 17:12

Bijzonder om jullie belevenissen te kunnen lezen, hartverwarmend en een prachtige ervaring, geniet ervan met elkaar